Sådan flyttes en Blackberry-profil til en ny telefon

Når du modtager en ny BlackBerry-enhed, behøver du ikke at forlade din profil på din gamle telefon. Du kan overføre profilen og alle dataene på enheden vha. BlackBerry Desktop Manager-softwaren og USB-datakablerne, der fulgte med telefonerne. Desktop Manager vil kopiere profilen fra den gamle telefon og derefter uploade den til den nye BlackBerry.

1.

Slut begge BlackBerry-telefoner til computeren ved hjælp af USB-datakablerne. Hvis du kun har et kabel, skal du først tilslutte den gamle BlackBerry.

2.

Åbn BlackBerry Desktop Manager-softwaren. Du kan få adgang til det ved at klikke på BlackBerry logoet i nærheden af ​​uret eller under "Alle programmer" i Windows Start menuen.

3.

Klik på ikonet "Device Switch Wizard" og tryk på "Start" under Switch BlackBerry devices.

4.

Vælg PIN-koden for din gamle BlackBerry i rullemenuen "PIN:" under Aktuel enhed. Hvis du har et kodeord på din BlackBerry, skal du skrive det i feltet Adgangskode.

5.

Vælg pinkoden og indtast adgangskoden til den nye BlackBerry under Ny enhed. Hvis du kun har et kabel, skal du springe over dette trin.

6.

Vælg de typer data, du vil flytte under Indstillinger.

7.

Klik på "Næste" for at starte profiloverførslen. Hvis du kun har den gamle BlackBerry tilsluttet, beder softwaren dig om at skifte kablet til den nye BlackBerry, når dataene er overført til computeren.

8.

Klik på "Afslut", hvis du bliver bedt om at flytte flere applikationer. Desktop Manager spørger, om du vil slette dataene på den gamle BlackBerry. Klik på "OK" for at slette profilen, eller "Annuller" for at gemme dataene.

Ting, der er nødvendige

  • Computer, der kører BlackBerry Desktop Manager

Tip

  • Hvis du ikke kender PIN-koden på din BlackBerry-enhed, kan du finde den under "Valg" og "Status".