Sådan flytter du Chrome-indstillinger fra en anden computer

Google Chrome-browseren er meget tilpasset, så hvis du har flere computere i din virksomhed, er det nemt at sikre, at hver computers Chrome-browser har de samme indstillinger og præferencer. Brug Chromes synkroniseringsfunktion til at synkronisere dine Chrome-indstillinger fra en computer til en anden, så flere computere kan dele de samme indstillinger og præferencer.

1.

Start Google Chrome på den computer, som du vil flytte dine Chrome-indstillinger til.

2.

Klik på ikonet for en skruenøgle øverst til højre og vælg "Log ind på Chrome" fra rullemenuen.

3.

Indtast din Google-konto e-mail og adgangskode i de angivne felter, og klik derefter på "Log ind" for at starte vinduet Bekræft synkroniseringspræferencer.

4.

Vælg de elementer, du vil synkronisere mellem computere. For at synkronisere indstillinger skal du vælge "Indstillinger".

5.

Klik på "OK". Gentag disse trin på hver computer, du vil synkronisere; hver gang du logger ind på en computer ved hjælp af din Google-konto, synkroniseres indstillingerne mellem computere.

Tip

  • For ekstra sikkerhed, krypter du dine synkroniserede data fra menuen "Avanceret" i afsnittet Log ind.

Advarsel

  • Chrome gemmer en kopi af dine data på hver computer, du synkroniserer; Brug ikke Chrome-synkroniseringsfunktionen på en computer, du ikke har tillid til, f.eks. en offentlig computer uden for din virksomhed.