Sådan flytter du Windows-filer til et andet virtuelt skrivebord på samme computer

Lagring af filer på en computer er en af ​​de mest almindelige opgaver, folk udfører på deres maskiner, men virtuelle maskiner kan være lige så nyttige, selvom de ikke optager fysisk plads på dit skrivebord eller skød. Virtuelle stationære computere kan f.eks. Lukke kløften mellem et hjemmekontor og et arbejdskontor samt tjene som et hvilested for at dele dine virksomhedsfiler fra kilometer væk. Flyt filer fra et Windows-system til et virtuelt skrivebord med blot et par klik.

1.

Klik på knappen "Start", og dobbeltklik derefter på "Denne computer" for at starte Windows Stifinder. Gennemse placeringen af ​​de filer, der skal flyttes.

2.

Tryk og hold tasten "Ctrl" nede for at aktivere multi-select. Klik en gang på hver af de filer, du vil flytte til det virtuelle skrivebord. Når filerne er fremhævet, højreklik og vælg "Kopier".

3.

Åbn det virtuelle skrivebord og log ind, hvis du bliver bedt om det. Hvis du har to skærme, er det nyttigt at trække det virtuelle skrivebord til den anden skærm og åbne det.

4.

Naviger til skrivebordet, hvis det ikke kommer som standard, når du logger ind. Højreklik på skrivebordet og vælg "Indsæt". Afhængigt af hvor mange filer du kopierede, kan det tage et par minutter, før de vises på skrivebordet. Ordne filerne som ønsket.

5.

Naviger tilbage til din oprindelige placering for filerne i Windows Explorer. Tryk og hold tasten "Ctrl" nede og klik på hver fil igen. Højreklik på det markerede valg og klik på "Slet." Hvis du bliver bedt om det, skal du klikke på "Ja" eller "OK" for at slette. Filerne er nu udelukkende placeret på det virtuelle skrivebord.

Tips

  • Disse trin flytter Windows-filer i samme mappe, men du kan stadig flytte filer, selvom de er placeret i forskellige områder på din computer - udfør blot denne proces uden at bruge multi-select ved at højreklikke på hver af dine filer og kopiere dem til det virtuelle skrivebord individuelt.
  • Udførelse af kopien, indsæt og slet processen er valgfri og mere af en fejlfinding, hvis du trykker på den forkerte nøgle under flytningen. For en hurtigere proces skal du i stedet for at højreklikke og vælge "Kopier" vælge "Cut." På denne måde behøver du ikke at gå tilbage og slette filerne efter at have sat dem på det virtuelle skrivebord.