Sådan slår du af forbindelser på LinkedIn

Din LinkedIn startside viser et aktivitetsfeed med opdateringer fra dine forbindelser. Hvis du ikke vil se opdateringer fra bestemte personer, kan du skjule deres aktivitet uden at fjerne dem fra dit netværk. Denne proces med at gemme en vens opdateringer - undertiden omtalt som "muting" - er reversibel, hvis du senere skifter mening.

1.

Naviger til LinkedIn startside og log ind på din konto.

2.

Rul ned til sektionen på hjemmesiden, der indeholder opdateringer fra dine forbindelser. Hold musemarkøren over den forbindelse, du vil skjule.

3.

Klik på den lysegrå "Hide" -knap, der vises øverst til højre i statusopdateringen. Du forbliver forbundet med den enkelte, men hans statusopdateringer vises ikke længere i dit aktivitetsfeed.

Tip

  • Hvis du skifter mening, kan du "afbryde" forbindelser. Klik på "Mere" og vælg "Tilpas". Klik på "Skjult" og klik på "Vis opdateringer" ved siden af ​​personens navn.