Sådan åbner du tastaturet på en krog

The Nook elektroniske læser og internet tablet, produceret af Barnes & Noble, bruger et tastatur til skærmen til input. Hvis du blot rører skærmen til tekstindtastning, opstår tastaturet automatisk. Hvis denne handling ikke virker for dig, kan en lille fejl i softwaren forhindre, at tastaturet vises. Nulstilling af enheden til de oprindelige fabriksindstillinger løser problemet, men du skal først gemme dine data, hvis du vil beholde det.

Gem dine data

1.

Højreklik på et tomt område på computerens skrivebord og vælg "Ny" og derefter "Folder" i menuen. Navngiv mappen "Nook Data."

2.

Slut den ene ende af dit microUSB-kabel til nook'en og sæt den anden ende i USB-porten på din computer. Vent til computeren genkender enheden.

3.

Dobbeltklik på "Computer" på dit skrivebord eller på menuen Start. Dobbeltklik på ikonet "My Nook."

4.

Træk filerne fra din My Nook-mappe til mappen Nook Data på computerens skrivebord. Vent til filerne skal overføres.

5.

Højreklik på ikonet "My Nook" i mappen Computer. Vælg "Eject" fra menuen. Afbryd mikroUSB-kablet fra computeren og Nook.

Nulstil Nook

1.

Tryk på knappen "Indstillinger" på berøringsskærmen. Tryk på "Enhedsinfo".

2.

Tryk på "Slet & Afregistrer enhed". Tryk på "Erase & Deregister Device" på næste skærmbillede.

3.

Tryk på "Reset Nook." Vent på, at enheden sletter dataene og genregistrer. Tillad nook at genstarte. Følg vejledningen på skærmen for at omregistrere enheden.

Ting, der er nødvendige

  • Nook microUSB kabel

Tips

  • Hvis din computer spørger om tilladelse til at installere en driver, når du tilslutter din Nook, skal du klikke på "Cancel." Nook kræver ingen speciel driver software til overførsel af filer.
  • Sletning af indholdet i Nook og tilbagestilling af enheden til fabriksindstillinger sletter ikke din Barnes & Noble-konto eller dine bøger, blade og andre medier. Dit købte læsemateriale forbliver tilgængeligt på Barnes & Noble hjemmeside. Når du har nulstillet Nook, skal du omregistrere din Nook-enhed og downloade dit indhold fra din Barnes & Noble-konto.

Advarsel

  • Sletning og nulstilling af din Nook vil slette dine sidedata, f.eks. Eventuelle PDF-filer, dokumenter, fotos eller andre medier, du har installeret. Gem alle dataene på din Nook, før du starter sletning og nulstilling.