Sådan fjernes Tør en iPhone

IPhone har praktiske anvendelser til at arbejde på farten, såsom at sende og modtage e-mails eller få adgang til vigtige dokumenter. Men hvis din iPhone går tabt eller stjålet, er disse e-mails og dokumenter pludselig tilgængelige for alle, der vælger det. Hvis du har følsomme forretnings- eller private oplysninger på en tabt eller stjålet iPhone, kan du bruge Apples fjernudsigt til at fjerne alle dataene og gendanne fabriksindstillingerne. Hvis du vil bruge funktionen Fjernudslip, skal du have Find My iPhone og placeringstjenester aktiveret, samt en iCloud-konto.

1.

Naviger til iCloud.com og indtast dit Apple ID og adgangskode. Hvis du har mere end et Apple-id, skal du bruge den, som du har oprettet din iCloud-konto til.

2.

Klik på "Find min iPhone."

3.

Indtast dit kodeord igen, når du bliver bedt om det af din browser.

4.

Klik på din iPhone på enhedslisten. Din iPhone vises på et kort.

5.

Klik på placeringsmarkøren på kortet, og klik derefter på ikonet "Information", som vises for din iPhone.

6.

Klik på Fjern fjernelse. Bemærk, at når du først tørrer din iPhone, kan du ikke længere finde den på kortet.

7.

Klik på "Tør" for at bekræfte, at du vil tørre din telefon. Tørringen begynder inden for flere sekunder.

Tip

  • Hvis du bruger iCloud backup til en tabt iPhone, du er slettet, og du finder den igen, kan du gendanne alle dine oplysninger fra backupen.