Sådan fjerner du fjern filer på en MacBook Pro

Apples MacBook Pro laptop giver brugere et kraftigt system designet specifikt til at køre Mac OS X-operativsystemet. Dette er især nyttigt for virksomheder, der bruger OS X i deres centrale kontorer, da det sikrer, at filer og programmer er kompatible både på kontoret og i området. Der kan opstå situationer, hvor du skal slette specifikke filer fra en MacBook Pro, når du er på en anden computer. Dette kan gøres fjernt, hvis du har konfigureret MacBook Pro, følger du Apples Virtual Network Computing-protokol i menuen Systemindstillinger Skærmdeling.

1.

Klik på ikonet "Finder" på OS X-docken på en Mac for at åbne et nyt Finder-vindue. Klik på menuen Gå øverst i vinduet og vælg derefter "Connect to Server" for at åbne et nyt forbindelsesvindue.

2.

Skriv "vnc: //xxx.xxx.xxx.xx" uden citaterne, og tryk på "Enter". Udskift delen "xxx.xxx.xxx.xx" med IP-adressen til MacBook Pro. Indtast VNC-adgangskoden til den eksterne computer, når du bliver bedt om det; MacBooks skrivebord åbnes på den computer, du bruger, efter at adgangskoden er accepteret.

3.

Åbn harddisken i MacBook Pro og naviger til placeringen på harddisken, hvor de filer, du ønsker at slette, er placeret.

4.

Vælg filerne, og hold nede "Shift" -tasten på tastaturet, hvis du vil vælge mere end en fil. Højreklik på filerne og vælg "Flyt til papirkurv" i den kontekstmenu, der vises. Klik på knappen "Slet", når du bliver bedt om at bekræfte, at du vil slette filerne.

5.

Gentag processen for andre filer, du ønsker at slette i andre steder på harddisken. Luk Finder-vinduet, når du er færdig med at slette filer.

Tip

  • Remote desktop software som Apple Remote Desktop, Microsoft Remote Desktop Connection Client eller CoRD kan også bruges til at oprette forbindelse til en MacBook Pro på et andet sted. Omkostningerne til fjernbordssoftware varierer afhængigt af producenten og omfanget af dets evner. Hvis du har problemer med at oprette forbindelse via VNC, skal du sørge for, at en firewall på din Mac eller i dit netværk ikke blokerer forbindelsen.

Advarsel

  • Under normale omstændigheder flytter OS X slettede filer til mappen Papirkurv i stedet for at slette dem helt. Når du sletter filer eksternt, kan dette ikke gøres. De filer, du fjerner fjernt, kan ikke gendannes.