Sådan fjerner du konti i QuickBooks

QuickBooks giver metoder til at slippe af med konti fra din kundefil, men hvordan du gør det afhænger af typen af ​​konto, du vil fjerne. Du kan fjerne en konto fra dit kontoplan ved at slå den sammen med en anden konto, gemme den eller slette den helt. Derudover kan du fjerne en kunde eller et job såvel som en leverandørkonto, medmindre du har brugt dem i en transaktion eller har en åben saldo. I så fald kan du bare skjule kontoen.

Oversigt over konti

1.

Vælg menuen "Lister" og klik på "Kontoplan." Sørg for, at begge konti er på samme niveau i dit listhierarki, hvis du smelter sammen to konti.

2.

Klik på det konto, du vil fjerne. Vælg de konti, du vil fusionere, hvis du vælger at slå sammen to konti.

3.

Klik på rullemenuen "Konto". Vælg "Slet" for at slette kontoen. Vælg "Make Account Inactive" for at skjule kontoen. Vælg "Rediger", ændre navnet på den konto, du vil fjerne til den, du vil fusionere med, og klik på "Gem & Luk" for at fusionere konti.

4.

Klik på "Ja" i bekræftelsesvinduet.

Kunde

1.

Vælg "Kundecenter" og vælg fanen "Kunder og job". Dobbeltklik på den kunde, du vil fjerne for at åbne menuen Rediger.

2.

Klik på "Slet kunde: Job" for at slette kunden. Klik på "Kunden er Inaktiv" for at skjule kunden. Klik på navnet på den kunde, du vil fjerne, og skift det til et andet eksisterende kundenavn for at fusionere de to konti.

3.

Klik på "OK" og klik "Ja" i bekræftelsesvinduet.

Sælger

1.

Vælg "Leverandørcenter" og klik på fanen "Leverandører". Dobbeltklik på den leverandør, du vil fjerne for at åbne menuen Rediger.

2.

Klik på "Slet leverandør" for at slette leverandørkontoen. Klik på "Leverandør er inaktiv" for at skjule kontoen. Klik på navnet på den leverandør, du vil fjerne, og skift det til et andet eksisterende leverandørnavn for at fusionere de to konti.

3.

Klik på "OK" og klik "Ja" i bekræftelsesvinduet.

Advarsler

  • Oplysningerne i denne artikel gælder for QuickBooks Desktop 2013. Det kan variere lidt eller signifikant med andre versioner eller produkter.
  • Begrænsninger kan opstå, når du sletter en konto, så QuickBooks anbefaler at slå sammen eller skjule dem.