Sådan fjerner du en invitation til en Facebook-gruppe

Facebook giver dig mulighed for at oprette en gruppe for at diskutere emner og dele information i en mere privat indstilling. Facebook begyndte at forny sine grupper i 2010 for at tilføje yderligere funktioner og ændre andre med det mål at alle Facebook-grupper i sidste ende blev overført til det nye layout. Oprindelige Facebook-grupper brugte inviter som et middel til at tilføje medlemmer. Fra september 2011 var der stadig grupper, der er planlagt til at blive arkiveret på grund af inaktivitet eller en administrators uvillighed til at flytte til det nye layout. Disse grupper har fortsat indbydelsesmuligheder.

1.

Log ind på Facebook og naviger til fanen "Venner" på venstre side af nyhedsfeeden. Det vil indeholde alle dine ven- og gruppearrangementer, hvis det er relevant.

2.

Vælg "Ikke nu" ved siden af ​​gruppens anmodning, du vil fjerne.

3.

Vælg "Se skjulte anmodninger" nederst på siden. Det kan være nødvendigt at opdatere din browser, så dette vises.

4.

Klik på "Slet" ud for gruppebudet for at fjerne det fra din Facebook-profil helt.

Tips

  • Hvis du er administrator, kan sendte invitationer ikke fjernes fra en gruppes liste over medlemmer, før modtageren enten ignorerer eller sletter anmodningen.
  • Tilføj medlemmer til grupper i det nye format ved blot at klikke på linket "Tilføj venner til gruppe" på højre side af hver gruppes side, søge efter en ven og klikke på "Tilføj til gruppe".