Sådan fjerner du Backup-kryptering på en iPhone

Når du sikkerhedskopierer din iPhone i iTunes, kan du aktivere et krypteringssystem, der forhindrer nogen i at få adgang til filen uden at indtaste et kodeord. Men hvis du mister dit kodeord, kan du ikke bruge filen. Hvis din virksomheds computer og dens netværk er sikre, kan du deaktivere det krypterede backup-system, fordi hele din computer er sikker. Når du har gjort det, skal du oprette en ny sikkerhedskopi, og du kan få adgang til den ene og eventuelle efterfølgende sikkerhedskopier uden at skulle indtaste et kodeord.

1.

Slut din iPhone til den computer, som du normalt sikkerhedskopierer ved at bruge dens synkroniseringskabel, eller ved at forbinde den til en strømkilde, hvis du synkroniserer via Wi-Fi.

2.

Klik på posten til din iPhone i enhedslisten eller i afsnittet Enheder i sidepanelet, hvis du har aktiveret det.

3.

Klik på fanen "Sammendrag", hvis den ikke allerede er åben.

4.

Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for "Krypter lokal sikkerhedskopiering" i afsnittet "Sikkerhedskopier".

5.

Klik på knappen "Tilbage op nu" for at tvinge iTunes til at lave en ukrypteret backup af din iPhone.

Tip

  • Instruktionerne i denne artikel gælder for iTunes 11 og til iPhones, der kører iOS 6.1 og måske eller måske ikke gælder for andre versioner af iTunes eller iOS.

Advarsel

  • Når du afkrypterer din backup, sikkerhedskopierer iTunes ikke dine adgangskoder til din konto. Den kan også fås af alle, der har adgang til den computer, som backupfilen er gemt på.