Sådan fjerner du BlackBerry Duplicate Entries

Synkroniseringsfejl mellem BlackBerry Enterprise Server og din BlackBerry kan forårsage duplikatopførelser i enhedens kontaktliste eller kalender. Synkroniseringsfejl i kontaktlisten opstår oftest, når du udfører trådløs synkronisering, mens problemer med kalendersynkronisering kan forekomme, når du administrerer flere kalendere på en enhed. Hvis du vil fjerne dubletter for både kontaktlisten og kalenderen, skal du deaktivere trådløs synkronisering på enheden og derefter nulstille både kontakterne og kalenderdatabaserne.

Deaktiver trådløs synkronisering

1.

Tryk på knappen "Menu" for at starte skærmen Programmer.

2.

Tryk på "Kontakter" for at starte Adressebog-appen.

3.

Tryk på knappen "Menu", og tryk derefter på "Valg" for at få vist adressebogsmulighederne.

4.

Tryk på navnet på kontaktlisten, og tryk så på "Ja" i indstillingen "Trådløs synkronisering". "Ja" skifter til "Nej".

5.

Tryk på knappen "Menu", og tryk derefter på "Gem". Trådløs synkronisering er deaktiveret for den valgte konto.

Nulstil Kontakter Database

1.

Tryk på knappen "Menu", og tryk derefter på ikonet "Kontakter" for at åbne BlackBerry Adressebog.

2.

Tryk på knappen "Menu" for at få vist menuen Adressebog.

3.

Tryk på "Valg" i adressebog-menuen for at se en liste over adressebogsmuligheder.

4.

Skriv "rset" (uden citater) på tastaturet. Ingen bogstaver vises på skærmen; I stedet vises en prompt efter du har indtastet det sidste bogstav, og du spørger, om du vil slette databasen og genindlæse den fra serveren.

5.

Tryk på "Ja". BlackBerry sletter den eksisterende kontaktdatabase, forbinder med serveren og downloader derefter en ny kontaktliste - med alle dubletter fjernet - fra BlackBerry Enterprise Server.

Nulstil kalenderdatabase

1.

Tryk på knappen "Menu", og tryk derefter på "Kalender".

2.

Tryk på knappen "Menu" for at få vist menuen Kalender.

3.

Tryk på "Valg" for at se en liste over kalenderindstillinger, og rul derefter til bunden af ​​denne skærm.

4.

Skriv "rset" (uden citater) på tastaturet. Ingen bogstaver vises på skærmen; I stedet vises en prompt efter du har indtastet det sidste bogstav, og du spørger, om du vil slette databasen og genindlæse den fra serveren.

5.

Tryk på "Ja". BlackBerry sletter den eksisterende kalenderdatabase, forbinder med serveren og downloader derefter en ny kalender - med alle kopier fjernet - fra BlackBerry Enterprise Server.

Advarsel

  • Oplysninger i denne artikel gælder for BlackBerry Enterprise Server-enheder, der kører BlackBerry OS version 7 og nyere. Instruktionerne kan variere lidt eller signifikant for andre versioner af operativsystemet.