Sådan fjerner du et firma fra en LinkedIn-profil

Din LinkedIn-profil har en oplevelsesafdeling, der viser alle de virksomheder, du har tilføjet, og de stillinger, du har hos hver. Du ønsker måske at fjerne et firma, hvis der er en fejl i en tilknyttet positionsindgang, eller hvis du kun vil fremhæve din erfaring hos bestemte virksomheder. Hvis du fjerner et firma, skal du manuelt slette hver position, der er knyttet til den. Hvis et forkert firma navn er problemet, kan du ændre firmaets navn i stedet for at slette en position.

1.

Log ind på din konto på LinkedIn. Fremhæv topmenuens "Profil" -indstilling, og vælg derefter "Rediger profil".

2.

Find firmaet og den position du holdt der i afsnittet "Oplev" i din profil. Klik på "Rediger" ved siden af ​​den stillingstitel, du havde hos virksomheden.

3.

Klik på "Fjern denne position" under positionsinformationsfelterne. Klik på "Ja, fjern position" for at bekræfte.

4.

Gentag position sletning processen indtil alle virksomhedens poster er fjernet.

Tip

  • Klik på "Rediger" ud for enhver position på din profil for at redigere positionsoplysningerne og ændre firmaets navn.

Advarsel

  • Hvis du fjerner en position fra din profil, bliver dens relaterede anbefalinger ikke tildelt. De vises ikke længere på din profil, da stillingen er væk, men du kan knytte dem til en anden position, hvis det er relevant.