Sådan fjerner du kontakter fra Yahoo Mail

Funktionen "Kontakter" i gratis online-posttjenesten fra Yahoo giver dig mulighed for at gemme detaljerne fra alle dine kunder, kolleger eller andre, du kommunikerer med. Evnen til at importere kontakter fra andre tjenester som Facebook, Gmail og Windows Live Hotmail hjælper dig også hurtigt med at opbygge din liste uden at indtaste dataene selv. Hvis du imidlertid finder ud af, at din kontaktliste vokser for stor, og at der er folk på det, som du ikke længere gør forretninger med, kan du fjerne dem for at forhindre rod.

1.

Log ind på din Yahoo Mail-konto og klik på fanen "Kontakter".

2.

Klik på knappen "Handlinger" og vælg en sorteringsrækkefølge for din liste over kontakter. Du kan sortere kontakter efter fornavn, efternavn eller e-mail-adresse.

3.

Klik på afkrydsningsfeltet ud for de kontakter, du vil fjerne.

4.

Klik på knappen "Slet", og klik derefter på "Slet", når du bliver bedt om det. De valgte kontakter flyttes til listen "Deleted Contacts", som tømmes inden for en måned.

5.

Klik på "Slette kontakter" under afsnittet "Genveje" og klik derefter på afkrydsningsfeltet ud for hver af de slettede kontakter.

6.

Klik på "Slet permanent" for at fjerne alle de slettede kontakter straks uden at vente på, at de automatisk fjernes af tjenesten.