Sådan fjerner du en skaber fra en gruppe og erstattes med en ny administration på Facebook

Facebook-grupper gør det nemt at oprette forbindelse til en lille sektor af Facebook-fællesskabet, der deler en lignende interesse. Hvis du er skaberen af ​​en gruppe, er du automatisk administrator, men ethvert andet medlem kan nemt tilføjes en ekstra administrator. Hvis du vil forlade gruppen, du oprettede, skal du først udnævne mindst et andet medlem som administrator. Så snart du forlader gruppen mister du alle redigeringsrettigheder samt dit medlemskab.

1.

Log ind på din Facebook-konto og klik på navnet på din gruppe på startsideens sidebjælke på venstre side af skærmen.

2.

Klik på linket "Se alle" i øverste højre hjørne af afsnittet "Medlemmer", der er placeret i højre kolonne på din gruppeside.

3.

Klik på linket "Opret administrator" under et medlems navn. Find et bestemt medlem hurtigere ved at skrive hendes navn i søgefeltet øverst på medlemslisten. Gentag processen for hvert medlem, du vil lave til en administrator.

4.

Fjern dig selv fra gruppen som skaber ved at gå tilbage til gruppens startside og klikke på "Forlad gruppen" linket i den højre kolonne. De nye administratorer overtager ledelsesfunktioner, og du er ikke længere forbundet med gruppen.