Sådan fjerner du en kunde fra QuickBooks

QuickBooks, udviklet af Intuit, hjælper din virksomhed med at holde styr på udgifter, transaktioner og kundelister. I QuickBooks giver kundelister dig mulighed for at organisere og se vigtige oplysninger, f.eks. Navn, adresse og kontosaldo. Hvis en kunde bliver inaktiv, giver QuickBooks dig mulighed for at fjerne sit navn fra listen. Hvis du skjuler navnet, kan du beholde kunden på filen, mens du sletter navnet permanent fjerner kunden fra QuickBooks. Du kan også slå sammen lignende eller dubletnavne for at rydde op i listen.

Skjul et kundenavn

1.

Klik på "Kundecenter" øverst i QuickBooks-vinduet.

2.

Klik på "Kunder & Jobs" i venstre side af vinduet.

3.

Dobbeltklik på navnet på den kunde, du vil skjule.

4.

Klik på "Kunde er Inaktiv" i det resulterende Rediger vindue. Klik på "OK".

Flett kundens navne

1.

Klik på "Kundecenter" i QuickBooks. Klik på "Kunder og job."

2.

Dobbeltklik på det kundenavn, du vil fjerne.

3.

Skift kundens navn til det navn, du vil bruge i vinduet Rediger. Klik på "OK". Klik på "Ja" for at slå sammen kundens navne.

Slet et kundenavn

1.

Start QuickBooks. Klik på "Kundecenter" og "Kunder & Jobs."

2.

Klik på det kundenavn, du vil fjerne. Klik på "Rediger".

3.

Klik på "Slet kunde: Job" for at fjerne kunden fra QuickBooks. Gentag denne proces for hver kunde, du vil slette.

Tips

  • Hvis du ved et uheld sletter en kunde, skal du åbne menuen Rediger. Klik på "Fortryd Slet kunde: Job".
  • For at se kunder, som du tidligere har gemt, skal du åbne kundelisten og klikke på "Vis". Klik på "Alle kunder".