Sådan fjerner eller sletter du Facebook-notifikationer

Facebook kan sende dig beskeder via e-mail eller tekst til næsten alle mulige interaktioner på sin hjemmeside. Meddelelserne kan advare dig, hvis du har en ny besked, blev nævnt i et indlæg, mærket i et billede eller kommentarer på din væg; blandt andet. Du kan også se disse interaktioner, når du logger ind på Facebook. Hvis du ønsker at fjerne visse meddelelser, kan du fravælge ved at redigere dine indstillinger for underretning. Pop-up underretninger, der vises, mens du er logget ind, kan slettes med det samme.

1.

Log ind på din Facebook-konto.

2.

Klik på linket "Konto", der findes øverst til højre på siden. Klik på "Kontoindstillinger" i rullelisten, der vises. Siden "Kontoindstillinger" vises.

3.

Klik på "Notifikationer" i menuen på venstre side af siden. Siden "Meddelelser Indstillinger" vises.

4.

Rul til "Alle meddelelser" på siden. En liste over alle meddelelsestyper vises, hver med et afkrydsningsfelt ud for det. Meddelelser, du abonnerer på, vil have en check i feltet, enten under kolonnen "Email" eller "Mobil".

5.

Klik på afkrydsningsfeltet ud for hver meddelelsestype, du ønsker at fjerne. Dette fjerner afkrydsningsfeltet fra feltet og fjerner dig fra modtagelse af den valgte besked.

Tips

  • Hvis du ønsker at fjerne en pop op-meddelelse, der vises i nederste venstre hjørne af din side, skal du blot svæve over meddelelsen \ og klikke på "x", der vises i hjørnet.
  • For at slette meddelelser, der er sendt til din mobil eller e-mail, skal du slette dem, som du normalt ville have en sms eller e-mail besked.
  • For at fjerne røde advarsler, der vises øverst til venstre på skærmen, skal du klikke på ikonet for kloden og klikke på "Se alle meddelelser". Klik på "x" ved siden af ​​den meddelelse, du vil fjerne.