Sådan fjerner du Email Auto Fill i Thunderbird

Hvis du ikke er opmærksom på autofuldførelsesfunktionen i Mozilla Thunderbird, kan det medføre, at dine e-mails bliver sendt til den forkerte adresse. Når autofuldførelse er aktiveret, udfylder Thunderbird automatisk modtagerens e-mail-adresse baseret på tidligere sendte mails. Dette kan medføre problemer, hvis du har kontakter, der har lignende adresser eller ændret deres adresser. Hvis du vil deaktivere denne tidsbesparende funktion i sikkerhedens interesse, kan du gøre det fra kompositionens muligheder. Når du har deaktiveret denne funktion, skal du manuelt indtaste hele emailadressen til modtageren for at sende e-mailen.

1.

Start Mozilla Thunderbird-programmet og klik på "Værktøjer" i menulinjen.

2.

Klik på "Valg" i rullelisten, og klik derefter på "Sammensætning."

3.

Klik på fanen "Adressering", og fjern derefter afkrydsningen ud for "Lokale adressebøger".

4.

Klik på "OK" for at fjerne autofuldføringsfunktionen og gem ændringerne.

Advarsel

  • Oplysninger i denne artikel gælder Mozilla Thunderbird version 17.0.4. Det kan variere lidt eller signifikant med andre versioner.