Sådan fjernes fejlagtige forbindelser i Outlook

Microsoft Outlook kan håndtere flere e-mail-konti, kalendere, RSS-nyhedsfeeds og SharePoint-lister. Programmet forbinder din virksomheds netværk eller dine egne web-baserede personlige e-mail- og informationstjenester for at sende og modtage data for hver installeret konto. Når du ændrer din internetudbyder eller deaktiverer personlige e-mail- og informationskonti, vil Outlook stadig forsøge at oprette forbindelse til de oprindelige konti og fortsætte med at generere fejlmeddelelser, indtil du fjerner de gamle ubrugte konti fra programmets Kontoindstillinger-skærm.

1.

Start Microsoft Outlook. Klik på fanen "File" over programmets hovedmenubånd.

2.

Vælg "Info" fra menuen til venstre for at åbne vinduet Kontooplysninger.

3.

Klik på knappen "Kontoindstillinger" øverst i ruden for at åbne dialogboksen Kontoindstillinger.

4.

Klik på fanen "Email" øverst i vinduet.

5.

Klik og fremhæv en ubrugt e-mail-konto, der genererer en forbindelsesfejlmeddelelse. Klik på knappen "Fjern" i linjen over e-mail-kontolisten for at slette kontoen. Gentag dette trin for hver e-mail-konto, du vil fjerne.

6.

Klik på fanerne "RSS Feeds", "SharePoint Lists, " "Internetkalendere" og "Publicerede kalendere" i vinduet Kontoindstillinger, og slet et af disse konti på nøjagtig samme måde.

7.

Klik på knappen "X" øverst til højre i vinduet Kontoindstillinger for at lukke vinduet og vende tilbage til Outlook.

Tip

  • Når du har slettet en Outlook-konto, kan du ikke genoprette den. Hvis du ved et uheld sletter en live-konto, skal du tilføje den til Outlook igen ved at klikke på knappen "Ny" i vinduet Kontoindstillinger og tilføje kontooplysningerne i vejledningen.

Advarsel

  • Fjern ikke nogen af ​​posterne under fanen "Datafiler" i vinduet Kontoindstillinger. Hvis du gør det, kan du fjerne vigtige data fra Outlook og stoppe programmet fra at fungere korrekt.