Sådan fjerner du alt fra en Facebook-profilside

Din Facebook-tidslinje, den nye version af Facebook-profilsiden, indeholder en samling af indlæg relateret til din tidligere Facebook-historie. Den indeholder også oplysninger om dig, herunder din arbejdshistorie og dine kontaktoplysninger. Hvis du vil holde folk fra at læse dette materiale, skal du markere det som privat. Du kan også vælge at fjerne det helt. For eksempel kan du efter at have oprettet en Facebook-profil beslutte at bruge kontoen udelukkende til professionelle formål, såsom redigering af virksomhedens Facebook-sider. Kontos profil i sådanne tilfælde vil ikke længere have brug for dine personlige oplysninger.

Fjern din om sektion

1.

Klik på linket "Om" på din Facebook-tidslinje.

2.

Klik på linket "Rediger" ved siden af ​​"Arbejde og uddannelse". Klik på "X" ved siden af ​​hver arbejdsgiver og skole for at fjerne hver indtastning. Klik på "Udført redigering".

3.

Klik på linket "Rediger" ved siden af ​​"Living". Klik på "X" ved siden af ​​hver "Nuværende By" og "Hjemby". Klik på "Gem".

4.

Klik på linket "Rediger" ved siden af ​​"Forhold og familie". Klik på ikonet ved siden af ​​hvert forhold og klik på "Kun mig" i hver pop op-menu. Klik på "Gem".

5.

Klik på linket "Rediger" ved siden af ​​"Om dig". Vælg al teksten inde i boksen "Om mig". Slet det. Klik på "Gem".

6.

Klik på linket "Rediger" ved siden af ​​"Grundlæggende info". Slet teksten i boksene for sprog, religion og politiske synspunkter. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet "Vis mit køn på min tidslinje". Klik på ikonerne til højre for panelerne "Fødselsdag", "Interesseret i" og "Relationsstatus". Klik på "Kun mig" i hver pop op-menu. Klik på "Gem".

7.

Klik på linket "Rediger" ved siden af ​​"Kontaktinfo". Klik på ikonet ved siden af ​​hver e-mail-adresse. Klik på "Skjult fra tidslinje" i hver pop op-menu. Slet teksten fra boksene til dine telefonnumre, skærmnavne, adresser og websted. Klik på "Gem".

Fjern dine tidslinjeposter

1.

Klik på pilen ved siden af ​​"Home" i Facebook navigationslinjen. Klik på "Beskyttelse af personlige oplysninger".

2.

Klik på ikonet "Custom" for at åbne dialogboksen Brugerdefineret privatliv. Klik på rullemenuen, der er mærket "Disse personer eller lister." Vælg "Kun mig". Klik på "Gem ændringer".

3.

Klik på "Administrer tidligere sigtbarhed" for at åbne en ny dialogboks. Klik på "Begræns gamle indlæg."

Fjern din profil og coverfoto

1.

Åbn dit tidslinje. Hold musemarkøren over dit profilbillede for at afsløre ordene "Rediger profilbillede." Klik på "Rediger profilbillede" for at åbne en pop op-menu.

2.

Klik på "Fjern" for at åbne en bekræftelsesdialogboks. Klik på "Okay" for at fjerne dit profilbillede.

3.

Hold musemarkøren hen over dit coverbillede for at afsløre ordene "Skift omslag".

4.

Klik på "Skift omslag" for at åbne en pop op-menu. Klik på "Fjern" for at åbne en bekræftelsesdialogboks. Klik på "Okay" for at fjerne dit profilbillede.

Tip

  • Du kan ikke fjerne dit navn fra din profil. Du kan dog redigere dit navn gennem generelle kontoindstillinger.