Sådan fjerner du en Facebook-profil for nogen, der døde

Facebook "memorializes" regnskaberne for brugere, der er døde. Dette låser kontoen, hvilket betyder, at ingen kan logge ind på den. Den mindede konto accepterer heller ikke nye venneanmodninger; Tidslinjens indhold er dog synligt for venner. Hvis du er et øjeblikkeligt familiemedlem, og foretrækker ikke at have kontoen memorialized, men fjernet, skal du kontakte Facebook og give en form for verifikation af, at du er et nærmest familiemedlem til afdøde.

1.

Naviger til Facebook-siden "Special Request for Deceased Person's Account" (link i Ressourcer).

2.

Indtast dit fulde navn samt det fulde navn på den afdøde persons konto i de medfølgende indtastningsfelter.

3.

Indtast den e-mail-adresse, der blev brugt til at oprette den afdøde persons Facebook-konto i den tredje indtastningsboks.

4.

Indtast webadressen på den tidslinje, du vil fjerne, i indtastningsfeltet "Webadresse (URL) i tidslinjen". Find disse oplysninger ved at klikke på den afdødes navn på din liste over Facebook-venner, og derefter klikke på hans navn på sit omslagsbillede. Webadressen på hans tidslinje er adressen, der vises i din browsers adresselinje.

5.

Klik på knappen ved siden af ​​den mulighed, der bedst beskriver dit forhold til den afdøde.

6.

Klik på radioknappen ved siden af ​​"Fjern venligst denne konto" i afsnittet "Hvordan kan vi hjælpe dig" på siden Særlige forespørgsler.

7.

Klik på knappen "Upload", og klik derefter på "Vælg fil". Vælg enhver relevant dokumentation, som f.eks. Dødsattest eller fødselsattest for afdøde, for at bevise at du er et øjeblikkeligt familiemedlem.

8.

Indtast din specielle forespørgsel eller spørgsmål, hvis du har noget i "Indtastningsboks" Yderligere oplysninger, og tryk derefter på "Send" knappen. Facebook vil fjerne den afdøde persons profil efter at have kontrolleret, at du er et øjeblikkeligt familiemedlem, der har ret til at anmode om en sådan handling.