Sådan fjerner du efterfølgere på Instagram

Virksomheder kan bruge Instagram til at se nærmere på de personer og steder, der gør virksomheden kørende, og som enhver anden Instagram-konto kan andre brugere følge eller venne den virksomhed. Hvis du ikke vil have en bruger at følge din konto på Instagram, kan du blokere denne bruger, hvilket forhindrer den pågældende i at se dine fotos eller søge efter din Instagram-konto. Fremgangsmåden for at blokere en bruger på Instagram er den samme, uanset om du bruger iOS eller Android-versionen af ​​softwaren.

1.

Tryk på knappen "Udforsk" nederst i Instagram-appen. Dette ikon er i form af en starburst.

2.

Indtast brugernavnet for den bruger, du vil blokere i feltet "Søg" øverst på skærmen.

3.

Tryk på ikonet for en boks med en pil i den øverste højre hjørne af brugerens profil.

4.

Tryk på "Bloker bruger" for at blokere denne bruger og stoppe ham eller hende fra at følge dig.

Tip

  • Du kan ophæve en bruger ved at følge disse trin og trykke på "Fjern blokering af bruger".