Sådan fjerner du inaktive konti på Twitter

Nogle gange er det bedre at permanent deaktivere din virksomheds inaktive Twitter-konti end at lade dem op for alle at se, da de kan få det til at virke som om dit firma ikke længere er i erhvervslivet. Twitter giver en nem proces til at fjerne din inaktive Twitter-konto. Når profilen er deaktiveret, fjernes indholdet, og du får 30 dage til at skifte mening.

1.

Log ind på din inaktive Twitter-konto.

2.

Klik på tandhjulsikonet øverst til højre og vælg "Indstillinger".

3.

Rul ned til bunden af ​​siden og klik på "Deaktiver min konto."

4.

Klik på den blå "Deaktiver" -knap for at færdiggøre fjernelsen af ​​din inaktive konto.

Tip

  • Brug vinduet "Kontoindstillinger" på Twitter til at ændre webadressen til din konto, snarere end at slette den og oprette en ny.

Advarsel

  • Selvom Twitter permanent sletter dine kontooplysninger 30 dage efter, at den er deaktiveret, kan indholdet være indekseret af søgemaskiner og muligvis blive vist, når folk søger efter din konto.