Sådan fjerner du oplysninger fra et tidligere udklipsholder i MS Word

Når du kopierer og indsætter oplysninger i Microsoft Word eller en anden Microsoft Office-applikation, er det vigtigt at huske, at du bruger to klipbræt på samme tid: Systemudklipsholderen og Office-udklipsholderen. Mens systemets udklipsholder kun kan gemme ét emne ad gangen, kan udklipsholderen i Microsoft Office gemme op til 24 elementer. Dette kan være potentielt farligt, hvis du har kopieret fortrolige personlige eller forretningsoplysninger, især hvis du har et lille kontor, hvor andre har adgang til din computer. Du kan styre indholdet af Microsoft Office-udklipsholderen ved hjælp af udklipsholderen Opgavehåndtering.

1.

Start Microsoft Word og klik på fanen "Home". Kig efter udklipsholderikonet på venstre side af båndet. Klik på pilen i nederste højre hjørne af udklipsholdergruppen, som er lige ved siden af ​​ordet "Udklipsholder". Klippepladeopgavepanelet åbnes. Du kan også få adgang til udklipsholderopgavepanelet fra ethvert Microsoft Office-program.

2.

Rul gennem listen over elementer, der er gemt i udklipsholderen for at finde de elementer, du vil slette. Bemærk at hvert element i udklipsholderen har et ikon til venstre, der viser hvilket Microsoft Office-program der blev brugt til at kopiere oplysningerne.

3.

Slet en enkelt udklipsholderpost ved at klikke på pilen "Ned" til højre for udklipsholderen og derefter klikke på "Slet". At clipboard-elementet slettes fra hukommelsen.

4.

Slet alle indtastningerne i udklipsholderen på én gang ved at klikke på knappen "Slet alle" øverst i udklipsholderopgavepanelet. Office-udklipsholderen er helt slettet. Hvis det sidste element, du kopierede, var i et Office-program, slettes systemudklipsholderen også.

Tips

  • Bemærk, at når et element er slettet fra udklipsholderen, kan det ikke gendannes.
  • Hvis du lukker computeren eller forlader alle Microsoft Office-programmer, herunder Word, Excel, PowerPoint og Outlook, slettes alle tidligere elementer i Microsoft Office-udklipsholderen.