Sådan fjerner du iPhone fotobibliotek

Uanset om du har taget billeder af ophørte produkter eller ikke længere har brug for disse salgsfremmende billeder fra sidste års reklamekampagne, hjælper det med at vide, hvordan du fjerner billeder fra din iPhones fotobibliotek. Selvom en enkelt-klik-metode til fjernelse af biblioteket ikke er tilgængelig, kan du hurtigt og nemt slette alle dine billeder. Billeder kan fjernes via iTunes eller direkte fra iPhone.

Fjern med iTunes

1.

Start iTunes-applikationen på din computer.

2.

Slut din iPhone til din computer ved hjælp af dock-til-USB-kablet, der fulgte med telefonen.

3.

Klik på din iPhone under overskriften "Enheder" i iTunes. Det kan tage et par sekunder, før iPhone vises, efter at du har tilsluttet den til din computer.

4.

Klik på fanen "Billeder" i hoved iTunes-vinduet.

5.

Klik på afkrydsningsfeltet "Synkroniser fotos fra" og vælg enten dit billedprogram eller "Vælg mappe" på rullemenuen, afhængigt af hvilken metode du brugte til at overføre dine fotos til iPhone. Hvis du vælger "Vælg mappe", skal du navigere til den ønskede mappe og dobbeltklikke på den.

6.

Klik på knappen ved siden af ​​"Udvalgte album, begivenheder og ansigter."

7.

Fjern markeringen i afkrydsningsfelterne ud for dine begivenheder, album og ansigter.

8.

Klik på knappen "Anvend" for at fjerne alle fotos fra iPhones fotobibliotek.

Fjern via iPhone

1.

Klik på knappen "Billeder" på din iPhones startskærm.

2.

Åbn din kamerarulle.

3.

Tryk på knappen "Del"; den er rektangulær og har en pil, der peger ud af den.

4.

Rul gennem listen over miniaturebilleder, og tryk på hver enkelt. Et rødt tjekmærke vises på en miniature, når du har tappet det.

5.

Tryk på knappen "Slet" for at fjerne alle billederne fra fotobiblioteket.

Tip

  • Du kan fjerne billeder en ad gangen på iPhone. Tryk på knappen "Billeder" på startskærmen, og indlæs din kamerarulle. Tryk let på et billede, og tryk derefter på ikonet "Papirkurv". Tryk på "Slet billede" for at bekræfte, at du vil fjerne billedet fra dit bibliotek. Gentag denne proces for hvert billede, du vil fjerne.