Sådan fjerner du elementer fra Amazon Storefront

Hvis du ikke længere vil tilbyde et bestemt produkt, tilbyder Amazon to muligheder for at fjerne varer fra din butikskonfiguration. Du kan vælge at lukke noteringen, som fjerner varen fra din butiksfront, men sletter ikke produktdata fra din beholdning. Alternativt kan du slette produktet helt, hvilket fjerner dets fortegnelse fra din butikskonfiguration og sletter varens produktinformation og salgshistorik permanent. Når du har fjernet et element, bliver dets fortegnelse inaktiv i 24 timer, og du har mulighed for at relistere det, så længe du ikke har slettet det fra lagerbeholdningen.

1.

Klik på fanen "Inventory" på din Amazon Sellers Central side (fuld link i Ressourcer) og vælg "Manage Inventory." Dette viser alle aktive produktfortegnelser på din butikskonfiguration.

2.

Klik på menuen "Handlinger" ved siden af ​​det emne, du vil fjerne. Hvis du vil fjerne flere elementer på én gang, skal du klikke på afkrydsningsfeltet ved siden af ​​hvert element, inden du vælger denne menu.

3.

Klik på "Luk liste" for at fjerne varens liste fra din butikskonfiguration. Alternativt kan du klikke på "Slet produkt og liste" og derefter klikke på "OK" for at fjerne både produktet og dets tilknyttede oplysninger fra din beholdning.

Tip

  • For at relistere et produkt skal du klikke på linket "Inaktivt" på lagerstyringssiden. Klik på menuen "Actions" ved siden af ​​elementet, og klik derefter på "Relist."

Advarsel

  • Du kan ikke genbruge produktets SKU til 24 timer efter at du har slettet produktet og dets oplysninger. Derudover kan du ikke genoprette slettede produkter og skal tilføje dem til lageret igen manuelt.