Sådan fjerner du Lenovo Backup Directory

På grund af den høje kvalitet af nutidens forretningsdatorer og bærbare computere vælger mange virksomhedsejere at gå længere og længere mellem opgradering af hardware eller operativsystemer. På samme tid vokser filerne, som slutbrugernes butik også vokser, hvilket gør det sværere at holde fast på computere, fordi harddiske fylder. En løsning, som du kan bruge til at presse ekstra liv ud af din virksomheds Lenovo-computere, er at slette Rescue and Recovery-applikationen og backup-mappen. Denne applikation sikkerhedskopierer dataene på computerens harddisk til en backupmappe, hvor der spildes meget plads, hvis du ikke har brug for dataene, og du har allerede et backup-system på plads. Fjernelse af det vil lade dig fortsætte med at udstyre dine medarbejdere med de samme computere, hvilket reducerer dine investeringsudgifter.

1.

Luk computeren ved at klikke på Windows Start-knappen og klikke på knappen "Luk".

2.

Hold tasten "F8" nede.

3.

Tænd din computer ved at trykke på tænd / sluk-knappen. Sørg for, at du fortsætter med at holde tasten "F8" nede.

4.

Brug din piletasterne til at vælge indstillingen "Safe Mode" fra Windows startmenuen, der vises. Når du har valgt det, skal du trykke på "Enter" for at starte Windows i Safe Mode.

5.

Højreklik på Windows Start-knappen og klik på "Åbn Windows Stifinder."

6.

Skriv "C:" i adressefeltet og tryk på "Enter".

7.

Vælg "RRBackup" -kataloget. Tryk på "Slet" -tasten. Klik på "Ja" for at bekræfte din beslutning.

8.

Klik på Windows Start-knappen og vælg "Genstart".

Advarsel

  • Sørg for, at du har et pålideligt system til sikkerhedskopiering af data fra alle dine computere. De bedste backup-løsninger gemmer data på en enhed, der er fysisk adskilt fra de computere, der sikkerhedskopieres.