Sådan fjerner du en lignet status på Facebook

"Liking" andres Facebook-status gør flere ting. For det første sætter dit navn under status og viser seere, at du kunne lide det. For det andet sender den en anmeldelse til den, der postede status. For det tredje, hvis en anden bruger poster eller kan lide Facebook-status, modtager du også meddelelser. Fjern lignende fra en andens statusopdatering, hvis du ved en fejltagelse klikker på knappen "Ligesom" eller vil fjerne den af ​​en anden grund. Du kan også fjerne dine egne statusopdateringer fra din tidslinje, selvom en anden bruger har ønsket det.

Fjern din "lignende" fra en anden persons status

1.

Log ind på din Facebook-konto og indtast navnet på den person, hvis status du kunne lide i feltet "Søg", øverst på skærmen.

2.

Klik på personen på listen, der vises.

3.

Find den status, du kunne lide i personens tidslinje.

4.

Klik på linket "Til forskel fra" under statusen.

Fjern din egen "lignede" status

1.

Log ind på Facebook og klik på dit profil link i øverste venstre hjørne af skærmen.

2.

Find den statusopdatering, du vil fjerne i din tidslinje.

3.

Hold markøren over statusopdateringen, og klik på blyantikonet i øverste højre hjørne af statuspanelet.

4.

Klik på "Slet ..." i rullemenuen. Der vises en bekræftelsesdialog.

5.

Klik på knappen "Slet" for at bekræfte dit valg.