Sådan fjerner du LinkedIn-filer fra Facebook

LinkedIns app for Facebook slutter sig til virksomhedens to netværkskonti. Det tilføjer en ny fane til din Facebook-side, der viser indholdet af din LinkedIn-forretningsprofil. I teorien skal vedhæftet LinkedIn-fil tilbyde yderligere oplysninger om din virksomhed. Men din LinkedIn-profil kan simpelthen dække det samme materiale som Facebook-siden. Det kan endda gentage Facebook-teksten ordret. Hvis fanen vises overflødig eller uhensigtsmæssig, kan du fjerne den ved at deaktivere LinkedIn-appen.

1.

Klik på pilen på Facebook-startsiden øverst til højre for at åbne en rullemenu.

2.

Klik på "Kontoindstillinger" i menuen for at åbne din indstillingsside.

3.

Klik på "Apps" i menuen på siden.

4.

Klik på "x" ved siden af ​​din LinkedIn-app.

5.

Klik på "Fjern" i bekræftelsesdialogboksen.