Sådan fjerner du LinkedIn Anbefalinger

LinkedIn tilbyder en funktion, der giver dig mulighed for at sende anbefalinger til nuværende og tidligere kolleger eller medarbejdere, og det giver dig også mulighed for at anmode om anbefalinger fra webstedets medlemmer. Hvis du modtager en anbefaling, du ikke vil vise på din profil, kan du fjerne den fra din profil. Denne handling er ikke permanent og giver dig mulighed for at videresende henstillingen i fremtiden. Du kan også permanent trække anbefalinger, du sendte til andre kontakter.

1.

Log ind på din LinkedIn profil. Klik på "Profil" menuen og vælg "Anbefalinger". Dette viser tre faner for modtagne, sendte og anmodede henstillinger.

2.

Klik på "Modtagne anbefalinger" for at fjerne anbefalinger, som andre har givet dig. Klik på "Administrer" under en jobtitel i listen for at se en liste over anbefalinger fra medarbejdere på det pågældende job. Ryd feltet ud for hver anbefaling, du vil fjerne fra din side, og klik derefter på "Gem ændringer".

3.

Klik på "Send anbefalinger" for at fjerne en anbefaling, du tidligere gav en anden. Klik på "Rediger" til venstre for anbefalingen, og klik derefter på "Træk denne anbefaling" under det anbefalede persons navn. Klik på "Bekræft" for at slette anbefalingen.

Tip

  • Hvis du skjuler en modtaget anbefaling og senere beslutter dig for at vise den, skal du klikke på feltet ud for anbefalingen for at sende den tilbage på din profil.