Sådan fjerner du flere arbejdsgrupper i Windows

Du kan fjerne arbejdsgrupper på Windows-operativsystemet ved at få adgang til Kontrolpanel. En arbejdsgruppe er en netværksforbindelse eller et netværksdrev, der gør det muligt for brugere at dele filer og printere. Netværksforbindelsen kan være trådløs, eller computere og printere i arbejdsgruppen kan forbindes via Ethernet-kabler. Fjernelse af et arbejdsgruppe netværk er nemmere end at tilføje det.

1.

Tænd din Windows-computer og vente på, at operativsystemet kan indlæses fuldt ud.

2.

Klik på "Start" -menuen på den nederste proceslinje, og klik derefter på "Kontrolpanel". Vinduet Kontrolpanel åbnes.

3.

Klik på ikonet for "Netværk og delingscenter".

4.

Højreklik på den netværk arbejdsgruppe du ønsker at fjerne. Klik på "Fjern netværk" i rullemenuen. Gentag dette trin for at fjerne flere netværk, da hver arbejdsgruppe skal slettes individuelt.

Tip

  • Du skal oprette en ny profil til en netværks arbejdsgruppe, du tidligere har fjernet.