Sådan fjerner du et foto fra Google Places

Google Places giver dig mulighed for at oprette en side med kontaktoplysninger, beskrivelse, anmeldelser og fotos af din virksomhed. Disse oplysninger er så tilgængelige, når nogen navigerer til din placering ved hjælp af tjenester som Google Maps. Hvis du er utilfreds med et billede af din virksomhed, der aktuelt er indsendt på Places, skal du bruge panelet Dash til at fjerne et foto, du uploadede, eller bruge siden Rapportér upassende billede til at anmode om fjernelse af et billede, der er uploadet af en anden.

Fjern et billede uploadet af dig

1.

Start din webbrowser og log ind på din Google Places-konto.

2.

Klik på knappen "Rediger". Google viser de oplysninger, der er knyttet til din virksomhed, herunder fotos.

3.

Klik på linket "Fjern" under det billede, du vil fjerne.

Marker et tredjepartsfoto til fjernelse

1.

Start din webbrowser og navigere til stedssiden for din virksomhed.

2.

Klik på fanen "Billeder" på listen Stedside.

3.

Klik på "Rapportér upassende billede" under fanen Fotos. Google viser vinduet Rapport upassende billede.

4.

Indtast så meget af de ønskede oplysninger som muligt i vinduet Rapport upassende billede. Klik på radioknappen ved siden af ​​beskrivelsen, der bedst forklarer hvorfor du anmoder om fjernelse af billedet, og indtast yderligere oplysninger i feltet Kommentarer. Bemærk at du er virksomhedsejeren for at give yderligere vægt til din anmodning. Indtast din email i feltet "E-mail-adresse", hvis Google skal kontakte dig for at få afklaret.

5.

Markér afkrydsningsfelterne under de fotos, du gerne vil rapportere.

6.

Klik på knappen "Send" for at indsende din anmodning om fjernelse. Når Google modtager din rapport sammenligner den billedet eller fotosne med virksomhedens servicevilkår. Fotoet fjernes, hvis det viser sig at være i strid med Servicevilkårene.