Sådan fjerner du billeder fra Facebook, som du ikke bogførte

Hvis nogen posterer et foto eller noget andet på din Facebook-tidslinje, som du ikke godkender, kan du fjerne det fra din tidslinje. Hvis nogen mærker dig i et billede, og du hellere ikke vil blive tagget, kan du fjerne tagget. Ellers, hvis du ikke kan lide et foto på Facebook, kan du ikke fjerne det direkte, selvom du kan spørge den, der skrev det, for at tage det ned eller skjule det og klage til Facebook, hvis de chikanerer dig.

Fjernelse af indlæg fra din tidslinje

Afhængigt af dine Facebook-indstillinger kan det være muligt for dine venner at sende meddelelser på din Facebook-tidslinje, fra interessante links til billeder til fødselsdagskort.

Hvis din smag ikke overlapper med dine venner, kan du finde noget indhold på din tidslinje, som du hellere ikke vil have der.

Hvis dette sker, kan du fjerne det uønskede indhold fra din tidslinje ved at klikke på menuikonet "..." ved siden af ​​indlægget eller billedet og derefter klikke på "Skjul fra tidslinje". Indholdet vil ikke nødvendigvis blive fjernet helt fra webstedet, men det bliver ikke længere forbundet med din tidslinje. Hvis du selv har indsendt det, kan du alternativt klikke på en "Slet" -knap i den menu for at slette materialet helt, men det er ikke en mulighed, hvis du ikke bogførte materialet til at begynde med.

Untagging dig selv fra billeder

Lejlighedsvis kan nogen mærke dig i et foto eller et andet indlæg på Facebook, som du hellere ikke vil være forbundet med.

Hvis du vil fjerne dig selv fra et foto eller en anden form for Facebook-indlæg, skal du klikke på pilen nedad ved siden af ​​posten og derefter klikke på "Fjern tag". Posten fjernes ikke fuldstændigt, men du bliver ikke længere mærket i den. Selvfølgelig, hvis du er afbildet i et billede, kan det stadig være synligt for folk, der genkender dig, og folk har måske bemærket, at du var mærket i det, før du fjernede tagget.

Håndtering af uønskede billeder

Hvis nogen sender et billede af dig på Facebook, og du hellere ikke vil være der, er din første opfordring generelt at bede dem om at tage det ned. Hvis de nægter at gøre det, og det overtræder Facebook-regler, som f.eks. At omfatte hadttale, chikanere dig, skildre nøgenhed eller krænke din ophavsret, kan du bede Facebook om at tage det ned. Desværre kan du ikke tage det selv ned, hvis du ikke bogførte det.

For at sende Facebook en anmodning om at tage et indlæg ned, skal du klikke på menuen "..." ved siden af ​​posten og klikke på "Giv feedback på dette indlæg." Du bliver bedt om at udfylde et kort spørgeskema om, hvad der er galt med posten og for at bekræfte, at du vil rapportere det til Facebook, som vil undersøge.

Husk at selvom posten er taget ned, kan nogle mennesker have set det, mens det stadig var på Facebook.