Sådan fjerner du en printerdriver fra registreringsdatabasen

Registreringsdatabasen indeholder oplysninger Microsoft Windows bruger til at bestemme, hvordan du konfigurerer operativsystem, applikationer og tilsluttede hardwareenheder. For en installeret printer indeholder registreringsdatabasen definitioner, der beskriver placeringen af ​​printerens driver, dens version og dato, dens fabrikant og andre vigtige oplysninger. Det meste af tiden vil virksomhederne ikke behøver at ændre oplysningerne i registreringsdatabasen, men hvis en printer holder op med at arbejde og geninstallerer den via enheder og printere, virker det ikke, skal du muligvis slette driveren fra registreringsdatabasen og installere printeren igen. Husk, at ændringer i registreringsdatabasen kan påvirke din computer negativt, så sikkerhedskopier først registreringsdatabasen.

1.

Klik på "Start", skriv "regedit" i søgefeltet og vælg derefter "regedit.exe" fra resultaterne eller tryk "Enter".

2.

Naviger gennem mapperne eller tasterne som følger: "HKEY_LOCAL_MACHINE | SYSTEM | CurrentControlSet | Control | Print | Omgivelser | Windows NT x86 | Drivers | Version-3."

3.

Højreklik på printeren i venstre rude. Vælg "Slet" i kontekstmenuen, og klik derefter på "Ja", når du bliver bedt om det.

4.

Gå tilbage til "Print" -tasten, og udvid derefter "Printere". Højreklik på printeren i venstre rude.

5.

Klik på "Slet" og derefter "Ja". Klik på "Start", skriv "services.msc" i søgefeltet og tryk derefter på "Enter."

6.

Dobbeltklik på "Print Spooler." Klik på "Stop" og derefter "Start" for at genstarte tjenesten.

Tips

  • Hvis du kører en 64-bit version af Windows, skal du åbne "Windows x64" i stedet for "Windows NT x86", når du er i Registerredigering.
  • Hvis du sletter en netværksprinter, skal du i stedet navigere gennem "HKEY_LOCAL_MACHINE | SYSTEM | CurrentControlSet | Control | Print | Providers | LanMan Print Services | Servere | Printere« og "HKEY_CURRENT_USER | Printers | Connections" og derefter slette den relevante printer efter de samme instruktioner som ovenfor .

Advarsel

  • At foretage ændringer i registreringsdatabasen påvirker dit operativsystem. Back up registreringsdatabasen, før du ændrer det, og sørg for, at du ved, hvordan du gendanner den, hvis du skal returnere den til sin tidligere tilstand.