Sådan fjerner du Reblog på Tumblr

Tumblr giver dig mulighed for at oprette en online blog med tekst, billeder, links og videoer gratis. Hver Tumblr-blog indeholder en "Reblog" -funktion, der gør det muligt for andre at indsende dit blogindhold på deres egne websteder. Hvis du ikke vil have andre til at reblog og repostere dit indhold med et klik på knappen, kan du fjerne Reblog-funktionen fra din individuelle blog.

1.

Log ind på din Tumblr-konto.

2.

Rul ned til billedskærmen.

3.

Fremhæv al tekst på billedskærmen og tryk på "Slet" -tasten.

4.

Klik på "Tilpas", "Tema" og "Brugerdefineret HTML" fra topmenuen.

5.

Find alle reblog-tags i koden, marker dem og tryk på "Slet" -tasten.

6.

Klik på "Gem".