Sådan fjerner du en RegCure-licens

RegCure fra ParetoLogic optimerer og renser din computer. Formålet er at hjælpe med at fremskynde din computer ved at løse almindelige problemer, der sænker dit system. Når du køber RegCure, har du kun én licens. Hvis du køber en ny computer, kan du overføre licensen ved først at fjerne den oprindelige licens fra den eksisterende computer. Når den er fjernet, er du fri til at bruge licensen på en anden enkelt computer. Fjernelse er også nødvendigt, hvis du får en ny licens.

Dehost

1.

Åbn RegCure.

2.

Tryk på "Om" eller klik på ikonet "i".

3.

Klik på knappen "Dehost".

4.

Vælg "Ja" til dehost og fjern licensen.

Afregistrer værktøj

1.

Afslut RegCure. Afmeldingsværktøjet fungerer muligvis ikke korrekt, når programmet kører.

2.

Download Unregister Tool fra ParetoLogic.

3.

Dobbeltklik på filen for at køre værktøjet. Hvis du ikke har administratorrettigheder som standard, skal du højreklikke på filen og vælge "Kør som administrator".

4.

Vælg "RegCure" eller "RegCure Pro" fra listen over ParetoLogic applikationer.

5.

Klik på "Afmeld" og genstart computeren, når du bliver bedt om det.

Tip

  • Hold din licensnøgle på et sikkert sted, så du kan installere RegCure på en anden computer.

Advarsel

  • Fjernelse af licensnøglen afinstallerer ikke RegCure. Du skal afinstallere separat. Du kan dog ikke bruge programmet uden en gyldig licensnøgle.