Sådan fjerner du en retweetet Tweet

Hvis du nogensinde har retweetet et indlæg på Twitter og fandt ud af at du senere vil fjerne det fra din virksomheds Twitter-profil, kan du gøre det med et enkelt klik med musen. For dine tweets eller manuelle retweets kan du blot klikke på "Slet" linket under tweet. Hvis du brugte Twitter's Retweet-funktion, er det slette link ikke der, men Retweeted-linket under tweetet tjener samme funktion. Dette fjerner ikke tweetet fra den oprindelige plakats side, men det fjerner det fra din profil.

1.

Log ind på din Twitter-konto, og klik på knappen "Me" øverst på din startside. Dette fører dig til din profilside, der viser dine seneste tweets.

2.

Rul ned på siden for at finde den retweet du vil slette.

3.

Klik på linket "Retweetet" under retweeten. Dette link vises kun på tweets, du har retweetet. Når du klikker på linket, ændres det til "Retweet". Hvis du opdaterer din browser, vil du se, at retweet er blevet slettet fra din profil.

4.

Klik på linket "Slet" under tweetet, hvis det var en manuel retweet, hvilket er en tweet du skrev eller kopierede manuelt eller retweets dig sendt på en mobil app ved hjælp af "Citat" -knappen. Dette sletter retweet.