Sådan nulstilles en iPod-adgangskode

Ligesom mange virksomhedsejere kan du holde vigtige skemaer, dokumenter og e-mail på din iPod. Hvis du har glemt adgangskoden, skal du nulstille enheden for at få adgang til indholdet. Uanset om du nulstiller iPod, slettes alle dine oplysninger fra enheden, så du skal først udføre en fuld backup. Bemærk, at hvis du indtaster din adgangskode forkert seks gange, låses iPod automatisk. Hvis dette sker, skal du slutte enheden til iTunes for at nulstille enheden og indstille en ny adgangskode.

IPod blev tidligere synkroniseret til iTunes

1.

Slut iPod'en til den computer, som du normalt synkroniserer.

2.

Vælg iPod fra afsnittet Enheder, højreklik på enheden og vælg "Backup."

3.

Klik på "Gendan", efter at sikkerhedskopien er afsluttet. ITunes gendanner din iPod med den nyeste sikkerhedskopiering.

IPod er ikke tidligere synkroniseret til iTunes

1.

Tryk og hold "Sleep" knappen på iPod, indtil en rød skyder vises. Træk skyderen fra venstre til højre for at slukke for iPod'en.

2.

Tryk og hold knappen "Home" nede, mens du samtidig tilslutter iPod'en til din computer ved hjælp af det medfølgende USB-kabel.

3.

Hold knappen "Home" nede, indtil skærmen Connect to iTunes vises, og slip derefter knappen.

4.

Klik på "OK", og klik derefter på "Gendan" for at nulstille enheden.

Tips

  • Synkroniser din enhed, før du overskrider det tilladte antal adgangskoder igen. Hvis enheden bliver deaktiveret, skal du gendanne den for at genvinde adgangen. Det betyder, at alle dine apps og dokumenter bliver slettet.
  • Hvis du har mistet dine apps, fordi du skulle nulstille din enhed, kan du kontakte Apple eller gendanne dine apps via iCloud.
  • Hvis du har gemt dit kodeord i iCloud, kan du gendanne det ved at kontakte Apple support eller logge ind på din iCloud-konto.