Sådan logger du dig af Facebook Chat

At dyrke en professionel tilstedeværelse på sociale netværkssider er integreret i at gøre forretninger i dag, men deres chatfunktioner kan distrahere til dig eller dine medarbejdere, mens du arbejder. Til tider kan du vælge at logge på flere sociale netværk på samme tid, måske ved at indsende en Facebook statusopdatering, så Twitter kan følge med på de seneste virksomhedsnyheder og deltage i en LinkedIn-diskussion. Bliv logget ud af Facebook Chat for at være fokuseret, som du netværk på tværs af forskellige platforme.

1.

Log ind på Facebook og se din liste over venner i chatvinduet til højre på skærmen. Du vil se en rektangulær stang nederst i chatvinduet.

2.

I den rektangulære bar skal du klikke på ikonet for indstillinger, som er afbildet som et gear. Klik på "Gå offline".

3.

For at blive logget på Facebook Chat, men vises til nogle personer, som du er logget ud, skal du rulle ned til "Avancerede indstillinger" i menuen Indstillinger. Klik i cirklen ved siden af ​​"Alle dine venner ser dig undtagen ..." og i dialogboksen nedenfor indtast navne på venner, som du ikke vil chatte med eller klik i cirklen ved siden af ​​"Kun nogle venner ser dig ... "og indtast navne på venner, du er villige til at se dig online

Tip

  • For at gå offline til en individuel Facebook-ven skal du klikke på hans navn i vennelisten på højre side af skærmen for at åbne et chatvindue og derefter klikke på ikonet Indstillinger øverst i det enkelte chatvindue og rul ned til indstillingen at gå offline til den ven