Sådan fjerner du helt Firefox

Som standard fjerner Firefox-installationsguiden ikke din Firefox-installation i sin helhed fra din harddisk, og efterlader brugerdata, såsom bogmærker og adgangskoder, intakte. Mens du kan instruere Firefox-afinstallationsguiden for at fjerne dine brugerdata under fjernelse, skal du stadig manuelt slette de resterende filer, der er efterladt, f.eks. Firefox-installationsmappen og browserens cache.

Fjernelse af personlige data

Når du afinstallerer Firefox ved hjælp af Firefox-installationsguiden, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for "Fjern mine personlige personoplysninger og tilpasninger" for at fjerne alle brugerdata. Hvis du allerede har afinstalleret Firefox uden at fjerne dine brugerdata, skal du trykke på "Windows-R" for at åbne Kør, indtaste "% appdata%" (uden citater) og tryk derefter på "Enter." I vinduet Filoversigt, der vises, skal du vælge mappen mærket "Mozilla" og tryk derefter på "Shift-Delete" for at fjerne alle brugerdata manuelt.

Fjernelse af ekstra filer

Firefox-afinstallationsguiden efterlader den mappe, Firefox blev installeret til, som kan indeholde rester af data relateret til installerede tilføjelsesprogrammer. For at fjerne denne mappe, skal du åbne File Explorer og navigere til "C: \ Programfiler" eller "C: \ Programfiler (x86)" på 64-bit versioner af Windows. Vælg mappen mærket "Mozilla Firefox", og tryk derefter på "Shift-Delete" for at fjerne den. Da Firefox-afinstallationsguiden også efterlader intakt mappen, der gemmer eventuelle cachelagrede internetfiler, skal du åbne Kør, skrive "appdata" (uden citater) og tryk derefter på "Enter." Dobbeltklik på mappen mærket "Lokal", og vælg derefter "Mozilla . "Tryk på" Shift-Delete "for at fjerne det.

Ansvarsfraskrivelse

Oplysninger i denne artikel gælder Mozilla Firefox 26. Det kan variere lidt eller signifikant med andre versioner.