Flytning af en brugerprofil til et andet drev i Windows 7

Ved at flytte dine brugerprofildata til en anden Windows 7-partition, opretter du en sikkerhedskopi af dine vigtigste forretningsdokumenter. Du kan derved undgå at miste disse dokumenter permanent, hvis du opdaterer eller geninstallerer dit operativsystem på et senere tidspunkt. Du kan kopiere profildata til et sted efter eget valg, herunder en anden partition på harddisken, fra menuen Avanceret systemindstillinger i operativsystemet.

1.

Klik på knappen Start på skrivebordet.

2.

Skriv "Se avancerede systemindstillinger" (uden citaterne) og tryk "Enter" for at åbne vinduet Systemegenskaber.

3.

Klik på "Indstillinger ..." i afsnittet "Brugerprofiler" for at åbne vinduet Brugerprofiler.

4.

Vælg den brugerprofil, du vil overføre til en anden partition, og tryk på "Kopier til".

5.

Klik på Gennemse og vælg den partition, du vil flytte dataene til. Tryk på "OK".

6.

Tryk på "OK" knappen i vinduet "Brugerprofiler" for at begynde at kopiere dine brugerprofildata til den ønskede partition.

Advarsel

  • Du kan ikke overføre dataene til den brugerprofil, du er logget ind på. Hvis du kun har en profil på din Windows 7-computer, skal du oprette en anden profil og bruge den til at kopiere dataene.