Hvad er hængelåsen på Twitter?

Hængelås symbolet på Twitter angiver en konto, der er beskyttet. Tweets fra beskyttede konti kan ikke ses, medmindre du er blevet godkendt for at se dem. Virksomheder og individuelle brugere kan vælge at beskytte deres tweets for at begrænse antallet af personer, der har adgang til dem.

Hvordan Beskyttede Tweets Arbejder

Beskyttede tweets kan ikke ses af nogen, hvis Twitter-konto ikke er specifikt godkendt. Følgere skal godkendes, før de kan se de beskyttede tweets på en profil, i søgninger, i en integreret widget eller i tidslinjen. Beskyttede tweets kan ikke retweetes, selvom der ikke er noget at stoppe en godkendt tilhænger fra at kopiere og indsætte indholdet af en tweet et andet sted. En beskyttet tweet er markeret med en hængelås af kontos brugernavn.

Beskyttelse af en konto

Som standard er en ny Twitter-konto offentlig, men du kan vælge at beskytte dine tweets ved at klikke på tandhjulsikonet øverst på Twitter-webgrænsefladen og vælge "Indstillinger" i rullemenuen. Under Konto skal du markere feltet "Beskyt mine tweets" og derefter vælge "Gem ændringer". Alle offentlige tweets, du allerede har offentliggjort, forbliver synlige og søgbare, men fremtidige tweets er nu beskyttet. Du kan når som helst vende om processen, hvorefter alle dine opdateringer bliver offentlige. Eventuelle afventer følgesøgninger skal stadig godkendes.

Fordele ved beskyttelse af tweets

Beskyttelse af dine tweets giver dig fuld kontrol over, hvem der kan se dem og større privatliv for indholdet, som din virksomhed udgiver. Beskyttede tweets vises ikke i søgeresultater eller på din Twitter-profil og kan derfor bruges til at sende opdateringer, der indeholder følsomme eller private oplysninger. Du kan f.eks. Oprette en beskyttet Twitter-konto til en bestemt gruppe medarbejdere inden for en organisation.

Ulemper ved at beskytte tweets

Hvis målet med din Twitter-konto er at fremme din virksomhed og dens ydelser, begrænser beskytte tweets det alvorligt. Hver følge anmodning skal være specifikt godkendt, og interessante opdateringer, du deler, kan ikke retweetes. Enhver potentiel kunde eller interesseret kunde, der besøger din Twitter-profil, vil ikke kunne se dine opdateringer, hvis kontoen er beskyttet. I de fleste tilfælde er Twitter-konti bedst forladt offentligt - bare vær opmærksom på, at alt, der er indsendt til dem, kan ses af nogen.